Werkplekbeheerder MICT (Tijdelijke baan met uitzicht op een oproepcontract)

Jouw functie

Aan de voorkant zien mensen onze zorgmedewerkers en artsen, maar wat jij doet binnen de muren van het kantoor van onze zorginstelling is net zo belangrijk. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s hun werk kunnen doen. Jij helpt hen om anderen te helpen.

Wat ga je doen?
Als onderdeel van afdeling MICT ben jij de flexibele en toegankelijke schakel die verbinding maakt met onze klanten, de medewerkers van Anna. In deze afwisselende rol bied je zowel remote als on-site support, waarbij je het aanspreekpunt bent voor de organisatie op het gebied van ICT. Je taken omvatten gebruikersondersteuning, probleemafhandeling, hardware en configuratiebeheer. Daarnaast houd jij je bezig met softwarearchivering, autorisatiegegevens beheren en bestellingen uitvoeren. Ook ben je betrokken bij het opzetten, vervangen of verhuizen van werkplekken.

Wat breng je mee?

 • Je bent bezig met een (M)ICT gerelateerde opleiding;
 • Je kunt goed communiceren;
 • Je bent goed in het bewaren van rust en overzicht.

Verder heb je:

 • Ervaring met Windows en Office applicaties;
 • Kennis van Citrix, Topdesk en Active Directory.

Wat bieden we je?

 • Een leuke tijdelijke baan voor 36 uren per week. Je bent met name beschikbaar in de maanden juli en augustus Daarna kijken we graag met jou naar de mogelijkheden of je kunt blijven als oproepkracht.
 • Een leuk salaris, welke afhankelijk is van de ervaring die je meebrengt.
 • Een leuke werkplek met erg leuke collega's.
 • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annette Doorakkers, telefoonnummer 06 - 22792152 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 06-11652357.
 
Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren, voor maandag 17 juni 2024, via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Annette.

Een eerste gesprek plannen we graag in overleg met jou.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep