Verzorgende IG 


Jouw functie

Jij bent de Verzorgende IG die de bewoner graag ziet en een glimlach op zijn/haar gezicht tovert. Hoewel jij bewoners graag wilt helpen met de dagelijkse zorg, zorg je ervoor dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven, je stimuleert dit dan ook.

Je voert verschillende taken uit. Denk hierbij aan het helpen met handelingen rond persoonlijke hygiëne, het verrichten van dagelijkse bezigheden en verpleegtechnische taken zoals het verzorgen van wonden, het geven van injecties en het toedienen van medicijnen. Je werkt volgens zorgplannen en in kleine teams, waarbij je terug kunt vallen op een teamleider.

Hoe ziet jouw dag er nu eigenlijk uit?
Je wordt begroet door een aantal bewoners en je collega’s. Er ligt een overdracht klaar van je collega’s en je neemt deze door. Samen met je collega’s maak je een duidelijke verdeling van de werkzaamheden.

Je start de verzorging van de bewoners. Jij weet wat de bewoner nodig heeft: dat staat in het zorgleefplan dat jij zelf bijhoudt. Na afloop breng je de bewoners naar de huiskamer. Daar staan de huiskamerassistenten al op de bewoners te wachten.

Nadat je je rapportage hebt bijgewerkt, kun je even genieten van een korte pauze.

Tijdens het middageten ondersteun en help je de bewoners. In de middag is er ruimte voor activiteiten zoals bijvoorbeeld muziek maken of zingen. Natuurlijk sta je ondertussen paraat om de bewoners te helpen waar nodig. Gedurende je werkzaamheden heb je contact met alle disciplines in huis, waaronder artsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Je denkt mee in het welzijn van de cliënt.

Als je werkdag erop zit, draag je je werk over en loop je met een goed gevoel naar buiten.
Jij was er vandaag weer voor onze bewoners. Met echte, persoonlijke aandacht en zorg.


Wat breng je mee?

Jij bent een gediplomeerd Verzorgende IG (MBO niveau 3) met passie voor het vak!

Jouw kracht ligt in het cliëntgericht werken en je biedt graag zorg op maat. Als persoon ben je zelfstandig en flexibel ingesteld. Je hebt een positieve uitstraling en brengt dit enthousiasme over op jouw cliënten en collega’s.

De zorg die jij levert is toegankelijk, afgestemd op de vraag van de cliënt en natuurlijk professioneel, persoonlijk en positief. Je stuurt op behoud van zelfstandigheid en eigen regie van cliënten over hun kwaliteit van leven!


Wat bieden we je?

Als verzorgende IG ga jij aan de slag op één van de locaties binnen Anna Ouderenzorg.

•    Psychogeriatrie (PG)
•    Somatiek
•    Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR)

Heb je een voorkeur? Dan horen we dat uiteraard graag!
Het aantal uren is bespreekbaar.

Salariëring vindt plaats conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 2.391,- max. € 3.177,- bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Daarnaast bieden wij ook nog:

  • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Dit is online te volgen en je kunt er onbeperkt gebruik van maken. Leren wanneer het jou uitkomt!
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten.

Maar bovenal een gezellig, professioneel team dat voor elkaar klaar staat.


Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Heb je vragen of wil je een dagje meelopen? Neem dan contact op met onze Recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Stephanie van Knippenberg.

Om in dienst te treden bij Anna Ouderenzorg, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep