Uroloog 0,8 FTE

Jouw functie

Vanwege vertrek van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar een uroloog ter aanvulling op onze vakgroep. Wij zijn een ambitieuze jonge vakgroep in een ziekenhuis waar samenwerking, korte lijnen en een stapje extra zetten voor de patiënt én elkaar belangrijk zijn. De vakgroep urologie is één van de speerpunten van het ziekenhuis waardoor de mogelijkheden voor groei, ontwikkeling en innovatie volop aanwezig zijn.

Wij zoeken een allround uroloog die kan toetreden tot het MSB per december 2024.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de behandelingen van BPH (oa. Laser, urolift, open prostatectomien ), steenchirurgie (mini-PNL, fURS), laagcomplexe kinderurologie en de urethrachirurgie. Tevens is er een succesvol multidisciplinair bekkenbodemspreekuur.

Onze vakgroep
We zijn een vakgroep met ambitieuze toekomstplannen bestaande uit 4 urologen (allen 0,8 FTE werkzaam). Tevens is er een dedicated team van personeel met onder andere een casemanager oncologie, incontinentieverpleegkundigen en een Physician assistent werkzaam op onze afdeling.

Voor de oncologische zorg is er een nauwe samenwerking met het Catharina Ziekenhuis en Maxima Medisch Centrum (o.a wekelijks MDO via video-conference en zorgpaden). Voor de weekenddiensten is er een goedlopende samenwerking met 11 andere urologen uit het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en het Sint Jans Gasthuis Weert.

Wat breng je mee?

Je bent een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden naar zowel patiënt als collega’s.

Wat bieden we je?

Je kunt rekenen op een uitdagende functie als uroloog binnen de vakgroep, waarbij je het vak in de volle breedte kunt uitoefenen, maar waar subspecialisatie ook mogelijk is.
Toetreding tot het MSBA voor 0,8 FTE is het aanbod. Er is daarbij sprake van een goodwill regeling. 

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Je bent van harte welkom om alvast een keer sfeer te komen proeven.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fleur van den Heijkant (uroloog en vakgroepvoorzitter) op 040-2864758 of f.vanden.heijkant@st-anna.nl.
Uiteraard mag je ook direct solliciteren. Dit kan via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief en CV mag je, voor 24 juni 2024, richten aan Fleur van den Heijkant.

Om in dienst te treden bij het Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep