Secretaresse adviescommissie onderzoek calamiteiten

Jouw functie

Wil jij een dynamische rol waarbij je interviews vastlegt en een belangrijke rol speelt in de afhandeling van calamiteitenonderzoeken? Als verslaglegger bij onze adviescommissie doe je precies dat! Je werkt veelal zelfstandig. Je werkt daarnaast samen met de casusonderzoeker, de commissieleden en de secretaresse van de calamiteitencommissie. Flexibel zijn is essentieel. De werktijden liggen met name in de avonduren (vanaf 17.00 tot circa 19.30 uur). 

Binnen enkele dagen moet het verslag ter controle aan de voorzitter worden voorgelegd, waarna jij verantwoordelijk bent voor het verspreiden ervan onder belanghebbenden.

Maar dat is niet alles! Tijdens vakanties ondersteun je de voorzitter met diverse taken, zoals het informeren van leden, het plannen van interviews en het beheren van dossiers. Een uitdagende en afwisselende functie die jouw organisatietalent zeker op de proef stelt.

Wat breng je mee?

  • Een diploma van Schoevers of een gelijkwaardige opleiding.
  • Kennis van de medische terminologie
  • Ruime ervaring met Word en sterke typevaardigheden

Wat bieden we je?

  • Het betreft een baan op basis van een oproepcontract (gemiddeld werk je 4 uur per week).
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 40 (€2.391 - € 3.484 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring. Per 1 juni 2024 ontvang je een structurele salarisverhoging van 5%.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Voor informatie over deze functie mag je contact opnemen met Baukje Ummels, manager Kwaliteit & Veiligheid a.i., telefoon 040-2864851 of met Sabine Hermsen, corporate, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren, voor 1 juni 2024, via onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Baukje Ummels.

De eerste gesprekken worden in goed overleg met jou gepland.

Om in dienst te treden bij het Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep