Medewerker Linnendienst

Jouw functie

Wil jij indirect iets kunnen betekenen voor de zorg? Zie jij het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedereen werkt of te gast is in een nette (werk)omgeving?
Mooi! Want jij zorgt ervoor dat jij en je collega’s in passende, schone, kreukvrije werkkleding rondlopen. Maar ook dat er voor de patíënten altijd schoon linnengoed op voorraad is.

Als medewerker Linnendienst zorg je samen met je collega’s voor de dienstkleding en schoon linnengoed ten behoeve van het Anna Ziekenhuis. In de praktijk betekend dit het inhangen, registreren en transporteren van het platgoed en werkkleding dat elders wordt gereinigd.

Wat ga je precies doen?

  1. De binnengekomen gewassen werkkleding hang je in de kleding uitgifte automaat.
  2. Per medewerker wordt op de personeelspas geregistreerd welke werkkleding en kledingmaat deze nodig heeft. Zodat de uitgifteautomaat via de personeelspas dit kan uitlezen.
    Om dit goed in het systeem in te kunnen voeren is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en overweg kunt met computers.
  3. Zie jij dat er een naadje los is gegaan of zit er een gaatje in de werkkleding? Met behulp van de naaimachine voer jij (kleine) herstelwerkzaamheden aan kleding uit.
  4. Jij houdt toezicht op de voorraad en zorgt ervoor dat het platgoed (bed,bad en keukentextiel) voldoende aanwezig is op de verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis. Je rapporteert eventuele tekorten en zorgt voor een tijdige aanvulling.
  5. Het kan incidenteel voorkomen om een bed te reinigen zodat deze schoon en klaar is voor gebruik. Uiteraard voorzie je het bed ook van schoon beddengoed.

Naast deze werkzaamheden vind je het leuk om ander ondersteunende werkzaamheden te verrichten zoals het meehelpen binnen het magazijn.

Wat breng je mee?

Je bent positief ingesteld en draagt bij aan een plezierige werksfeer. Je stelt je op een klantvriendelijke en professionele manier op. Je bent een aanpakker, die graag dienstverlenend, flexibel en servicegericht is.

Daarnaast:

  • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Beschik je over basisvaardigheden computergebruik.
  • Kun jij kleine herstelwerkzaamheden verrichten aan kleding.

Wat bieden we je?

Een leuke baan binnen een informeel team.
Vanaf september 2024 tot maart 2025 werk je 8 uur per week op vrijdag van 7.30 – 16.00 uur. 
Vanaf maart 2025 zullen de uren uitgebreid worden naar 24 uur in de week. Werkdagen en tijden zijn in overleg.

Marktconform salaris
Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen
De functie is ingeschaald in salarisschaal 15. (min. € 2.279,– max. € 2.679,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Govert van de Mosselaar, Groepsleider logistiek (040-2864438) of met Stephanie van Knippenberg, recruiter (06-15544339).
 
Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren vóór 27 mei 2024 via onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Govert van de Mosselaar.

Om in dienst te treden bij het Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep