ANIOS IC/SEH/HAP

Jouw functie

Je werkt als arts-assistent (ANIOS) op onze onze Spoedeisende Hulp (SEH), Intensive Care (IC), Eerste Hart Hulp (EHH) en huisartsenpost (HAP) binnen het Anna Ziekenhuis.

Wat maakt onze werkplek uniek?
Naast de complexe uitdagingen die je zult tegenkomen, kom je werken in een hecht team waarin jouw inbreng en initiatieven van onschatbare waarde zijn. De lijnen zijn kort, zowel met collega's als met medisch specialisten, waardoor een efficiënte en effectieve samenwerking gegarandeerd is. Daarnaast bied deze baan je de mogelijkheid om meerdere spelers binnen de acute as te verkennen.

Opleiding tot huisarts
Ons ziekenhuis participeert in de opleiding tot basisarts en huisarts in samenwerking met de Universiteit van Maastricht. Een dienstverband als ANIOS biedt je vrijstelling voor de poortstage in de opleiding tot huisarts, mocht je hiertoe in de toekomst besluiten.

Je taken
Je bent dagelijks bezig met onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van patiënten op de IC, SEH en HAP. In de weekenden ben je tevens hét aanspreekpunt voor patiënten met een hulpvraag op alle klinische afdelingen. Door de diensten die je op de HAP gaat werken ga je de genoemde 2e lijns zorg tevens combineren met 1e lijns zorg. Je zult onder verantwoordelijkheid van de huisarts patiënten zien en behandelen en zo nodig insturen naar de SEH.

Kortom, een verantwoordelijke job waar je in korte tijd veel leert!

Wat breng je mee?

Deze functie biedt je een brede oriëntatie binnen een algemeen ziekenhuis en de mogelijkheid om ervaring op te doen als ANIOS op onze SEH/IC en HAP.

Speciaal voor de functie ANIOS is een loopbaanpad ontwikkeld. Dit betekent concreet het volgende:

  • Supervisie door de aanwezige specialisten.
  • Het volgen van de cursussen FCCS en TTPA, alsmede ALS training in huis, cursus communicatie rondom donatie, e-learning kindermishandeling en een kapstage.

Wat bieden we je?

  • Het betreft een baan voor 32 tot 36 uur per week.
  • De startdatum van het contract bepalen we graag in overleg met jou. Bij voorkeur kun je zo spoedig mogelijk starten.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 65 (€ 4.457 - € 6.716 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de solliciteer button. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Eefje Eggels.

De eerste selectiegesprekken worden in overleg ingepland.

Om in dienst te treden bij het Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep