ANIOS IC

Jouw functie

Je werkt als arts-assistent (ANIOS) op onze Intensive Care (IC) en Eerste Hart Hulp (EHH).  Je bent dagelijks bezig met onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van patiënten op de IC afdeling. Gedurende de avond- en nachtdiensten ben je tevens hét aanspreekpunt voor patiënten met een hulpvraag op alle klinische afdelingen. Een verantwoordelijke job waar je in korte tijd veel leert!

Wat maakt onze afdeling uniek?
Naast de complexe uitdagingen die je zult tegenkomen, kom je werken in een hecht team waarin jouw inbreng en initiatieven van onschatbare waarde zijn. De lijnen zijn kort, zowel met collega's als met medisch specialisten, waardoor een efficiënte en effectieve samenwerking gegarandeerd is.

Met jouw ambitie en vernieuwing kun jij het verschil maken!

Wat breng je mee?

Deze functie biedt je een brede oriëntatie binnen een algemeen ziekenhuis en de mogelijkheid om ervaring op te doen als ANIOS op onze IC afdeling.

Speciaal voor de functie ANIOS is een loopbaanpad ontwikkeld. Dit betekent concreet het volgende:

  • Supervisie door de aanwezige specialisten.
  • Het volgen van de cursussen FCCS en TTPA, alsmede ALS training in huis, cursus communicatie rondom donatie, e-learning kindermishandeling en een kapstage.

Wat bieden we je?

  • Het betreft een baan voor 32 tot 36 uur per week.
  • De startdatum van het contract bepalen we graag in overleg met jou. Bij voorkeur kun je zo spoedig mogelijk starten.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 65 (€ 4.457 - € 6.716 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de solliciteer button. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Eefje Eggels.

De eerste selectiegesprekken worden in overleg ingepland.

Om in dienst te treden bij het Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep