MDL arts

Jouw functie

Aantal uren per week: 0,6 tot 0,9 FTE
Locatie: Geldrop
Contractvorm: Bepaalde tijd, initiële periode van minstens 1 jaar met de optie tot een vaste aanstelling.

Wat ga je doen?
Het Anna ziekenhuis is op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige MDL-arts om ons team te versterken. Deze vacature is beschikbaar vanaf 1 juli 2024 voor vervanging van een collega die momenteel aan het re-integreren is, met mogelijkheid tot een vaste aanstelling in het vooruitzicht.

Je taken
Als allround MDL-arts omvatten jouw taken zowel poliklinische als endoscopische programma's. Onze MDL-artsen nemen deel aan dagdiensten en klinische diensten, waarbij een roterend schema tussen de artsen zorgt voor diversiteit en variatie in het werk. Dit zorgt voor een dynamische en boeiende werkomgeving binnen het Anna Ziekenhuis.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige zorg aan onze patiënten. Je werkt nauw samen met een team van internisten en MDL-artsen binnen onze afdeling. Je bent communicatief vaardig en in staat om effectief te communiceren met patiënten, collega's en andere betrokkenen. We verwachten reflectie en het vermogen om constructieve feedback te geven en te ontvangen, ten behoeve van zorg en teamdynamiek.

De MDL-vakgroep bevindt zich in een fase van groei en ontwikkeling. In de komende twee jaar streven we naar het verwezenlijken van een Centrum voor Darmgezondheid. We zien uit naar jouw inspirerende bijdrage en gedrevenheid om samen deze visie te verwezenlijken.

De MDL-zorg van het Anna Ziekenhuis
Het Anna Ziekenhuis, bekend om zijn patiëntgerichte benadering, herbergt een hecht team van specialisten. Ons MDL-team bestaat uit 4 MDL-artsen (dr. R.K. Linskens, dr. S. de Kort, drs. M.L. op de Weegh, dr. R.G.P.J. de Jong), 3 IBD-verpleegkundigen, 2 MDL-verpleegkundigen en een verpleegkundig endoscopist.

We werken nauw samen met 8 internisten die gezamenlijk met de MDL-artsen de ANW-diensten verzorgen. We fungeren als screeningscentrum voor het bevolkingsonderzoek naar darmkanker en hebben sterke samenwerkingen met andere omliggende oncologische centra, waaronder het Catharina Ziekenhuis en het Maxima Medisch Centrum. Daarnaast onderhouden we een nauwe samenwerking met de GE-chirurgen, (interventie)radiologen en oncologen. Onze verpleegafdeling wordt gedeeld met de internisten en longartsen. We beschikken over drie endoscopiekamers, waarvan één specifiek is ingericht voor ERCP en waarbij propofolsedatie beschikbaar is voor een breder scala aan endoscopieonderzoeken.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde opleiding tot MDL-arts of op korte termijn de opleiding afrondend en beschikbaar.
  • Een teamspeler die goed past binnen een ziekenhuis waar samenwerking met korte lijntjes centraal staat.
  • BVO certificatie is een pre, maar niet verplicht.
  • Flexibel en bereid om deel te nemen aan ANW-diensten, waarbij samengewerkt wordt met de (8) MDL-artsen van het Maxima Medisch Centrum.
  • Bereidheid om minimaal 0,6 FTE te werken.

Wat bieden we je?

Wij bieden je een uitdagende baan voor 0,6 tot 0,9 FTE per week binnen een energieke en gedreven vakgroep. De standplaats is Geldrop.

Verder:

  • Krijg je een aanstelling voor de minimale duur van 12 maanden, met de optie tot verlenging of een vast dienstverband in overleg met de vakgroep.
  • Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor professionele groei en ontwikkeling.

Je komt in dienst van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St. Anna Zorggroep U.A. (MSBA) middels een dienstverband voor de periode van een jaar. Na deze periode is, afhankelijk van onder andere de lokale en regionale ontwikkelingen, eventueel verlenging van de aanstelling of opname in de vakgroep c.q. het MSBA mogelijk.

Salariëring vindt plaats conform de AMS regeling. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende functie?
Stuur dan je CV en motivatiebrief via de “sollicitatiebutton” ter attentie van Sander de Kort, MDL-arts.

Voor vragen over de vacature of als je een dag wilt meelopen in het Anna ziekenhuis kun je contact opnemen met Sander de Kort, MDL-arts via nummer 040 - 286 48 30.

Spreekt de vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton voor maandag 27 mei 2024.

De 1e gesprekken zullen begin juni gepland worden.

Om in dienst te treden bij het Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep