Vaatchirurg 0,8-1,0 FTE

Jouw functie

Vanwege pensionering van collega Fred van der Linden ontstaat er met ingang van 1 oktober 2024 een vacature voor een enthousiaste vaatchirurg binnen de vakgroep chirurgie van het Anna ziekenhuis in Geldrop.
Het betreft een aanstelling van 0,8-1,0 fte met toetreding tot het MSBA.

Wil jij werken in een enthousiaste, ambitieuze vakgroep waar optimale kwaliteit van zorg en patiëntvriendelijkheid voorop staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De vakgroep
Binnen de vakgroep van acht chirurgen en een chef de clinique bieden wij je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het nemen van initiatieven om de kwaliteit van onze zorg op het allerhoogste niveau aan te bieden. De vakgroep werkt op twee locaties (Geldrop en Eindhoven). De vaatchirurgie wordt in de volle breedte uitgeoefend door een ambitieus team van 3 vaatchirurgen ondersteund door een nurse practitioner. In de afgelopen periode is onze vaatchirurgische praktijk gegroeid en geïnnoveerd. Er is een goed functionerend diabetisch voetenspreekuur en wond expertise centrum (WEC).

Als team hebben we een uitstekende samenwerking met de interventie radiologen, neurologen en vasculair internisten. Er is een goed geoutilleerd vaatlab met deskundige en gemotiveerde vaatlaboranten. Voor de complexe vaatpathologie hebben wij een intensieve samenwerking met het Catharina ziekenhuis te Eindhoven. Recent is een intentieverklaring voor een geformaliseerde samenwerking tussen de vakgroepen chirurgie van het Anna ziekenhuis en het Catharina ziekenhuis getekend. De regionale samenwerking binnen de regio Zuidoost-Brabant verloopt uitstekend in de vorm van VascuZON met eigen Vascular Rounds.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een moderne teamspeler met passie voor het vak die over de grenzen van ziekenhuizen heen kan kijken en over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden beschikt. Daarnaast heb je interesse in nieuwe ontwikkelingen en ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan stafactiviteiten en/of managementparticipatie. Bovendien draag je bij aan de goede samenwerking in het multidisciplinair vaatteam. Je voelt je betrokken bij de algemene heelkunde en hebt affiniteit met het begeleiden van arts-assistenten, co-assistenten, nurse practitioners en physician assistants. Natuurlijk ben je geregistreerd in het BIG- en Specialistenregister.

Wat bieden we je?

Je wordt lid van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St. Anna Zorggroep U.A. (MSBA) conform de daarvoor geldende statuten en ledenovereenkomst. Toetreding tot de vakgroep geschiedt volgens de richtlijnen van de Federatie Medisch Specialisten.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Wil je eerst meer informatie over deze vacature?
Neem dan contact op met Arno Oomen, voorzitter van de vakgroep / vaatchirurg of Ernst Cancrinus, vaatchirurg (040-2864839), en / of met Thea Sijbesma, voorzitter van de Raad van Bestuur (040-2864480).

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren, voor zaterdag 1 juni 2024, via de sollicitatiebutton! Je motivatiebrief en Cv mag je richten aan  Arno Oomen.
Een selectie- en adviescommissie van de medische staf is betrokken bij de sollicitatieprocedure.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep