Obstetrie en neonatologie verpleegkundigen, gepensioneerden

Jouw functie

Bij het Anna centrum voor geboorte- en kindzorg zoeken wij enthousiaste gepensioneerden verpleegkundigen om ons team te versterken. Of je nu ervaring hebt als obstetrie verpleegkundige of als neonatologie verpleegkundige, wij hebben mogelijkheden die passen bij jouw achtergrond en interessegebied.

Het geboortecentrum
Ons centrum beschikt over 12 gezinssuites, 10 klinische bedden (0 tot 18 jaar), 6 plaatsen voor dagbehandeling, 6 couveuseplaatsen en 2 gynaecologische bedden, met een mix van ervaren en beginnende verpleegkundigen.

Het Flexbureau
Bij ons heb je veel inspraak in je eigen rooster, wat betekent dat je je werk kunt afstemmen op je leven nu je gepensioneerd bent. Je wordt gedetacheerd naar ons geboortecentrum. Je geeft bij ons je beschikbaarheid door op de korte en lange termijn. Op basis van deze informatie zorgt het Flexbureau voor een dienstrooster dat past bij jouw persoonlijke situatie.

Wat houden de functies in?
Als obstetrie verpleegkundige zorg je voor zwangere vrouwen, begeleid je bevallingen en bied je nazorg aan moeder en kind. Als neonatologie verpleegkundige richt je je op de zorg voor pasgeborenen, met speciale aandacht voor hun behoeften. Samen met je collega's stem je prioriteiten af en verdeel je de zorg voor onze patiënten. Of je nu zorgt voor een zwangere vrouw die ter controle komt, een bevalling begeleidt of een pasgeboren baby verzorgt, geen dag is hetzelfde!

Wat breng je mee?

Voor beide functies zoeken we enthousiaste verpleegkundigen met een diploma verpleegkundige MBO-4 of HBO-V en een geldige BIG-registratie. Voor de functie van neonatologie verpleegkundige is ervaring op een kraam- of kinderafdeling vereist, evenals succesvolle afronding van de high care neonatologie opleiding.
Voor de functie van obstetrie verpleegkundige heb je het diploma verpleegkundige MBO-4 of HBO-V met een geldige BIG registratie en je bent gediplomeerd obstetrie verpleegkundige.

Heb je nog wat uurtjes over nu je gepensioneerd bent? Laat het ons weten en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Ben je buiten Nederland (bijvoorbeeld België) opgeleid als obstetrie of neonatologie verpleegkundige dan nodigen wij jou van harte uit te reageren. We kijken dan graag samen met jou naar de mogelijkheden, ook als het gaat om zaken die geregeld moeten worden m.b.t. de BIG-registratie.

Wat bieden we je?

  • Een leuke functie via ons Flexbureau op basis van een 0-urencontract.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal FWG 50 (min. € 3.199,- en max. € 4.540,- bruto per maand).
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Danielle Cremers, afdelingshoofd, telefoon 06-21473598 óf Inge van Eerd/ Dani Rongen, teamcoördinatoren, telefoon 040-2864580.
Voor vragen over werken via het Flexbureau kun je contact opnemen met Pleunie van Kruijsdijk, coördinator Flexbureau, telefoon 040-2864740.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, Corporate Recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Danielle.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep