Goederenlogistiek (vakantiekracht)

Jouw functie

Je bent lekker in beweging, je maakt nieuwe vrienden en je doet een fantastische werkervaring op binnen de zorg.

Tijdens de zomervakantie ga je aan de slag voor onze afdeling logistiek. Hou jij niet van stilzitten? mooi! want in deze functie kom je op vrijwel alle afdelingen van de Anna Zorggroep.
Jij zorgt ervoor dat goederen op de juiste plaats en het juiste moment op de afdelingen terecht komen of opgehaald worden. Is dit op één van onze ouderenzorg locaties of bij Topsupport (Geldrop, Heeze of Eindhoven) dan krijg jij de bedrijfswagen mee.

Een deel van de goederen haal je uit het magazijn. Je zorgt dus niet alleen voor de verspreiding maar zorgt ook dat het magazijn netjes en opgeruimd blijft. Denk hierbij aan zowel steriele, als niet steriele goederen. 
In de middag help je mee met de interne afvaltransport. Geen zorgen je wordt hier niet vies van. Alles is verpakt. Het gaat puur om het ophalen van restafval, glas, papier en karton en uiteraard het specifieke ziekenhuisafval.  Je maakt gebruik (elektrische) karren om het vervoer hiervan zo makkelijk mogelijk te maken.

Het werk is in dat opzicht niet zwaar, je loopt wel veel.

Top combinatie toch? Een toffe vakantiebaan waar je fulltime aan de slag kunt, indirect een kijkje kunt nemen bij alle afdelingen binnen het Ziekenhuis, de ouderenzorg en Topsupport en geen extra abonnement hoeft af te sluiten bij de sportschool omdat je veel meters maakt!

Wat breng je mee?

  • We zijn op zoek naar een vakantiekracht voor de periode van 15 juli t/m 9 augustus 2024 op fulltimebasis; Ben je maar drie weken binnen deze periode inzetbaar? Geen probleem! Ook dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.
  • werktijden zijn van 8.00 tot 16.30 uur
  • Je hebt een prima fysieke gesteldheid;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we je?

Een leuk salaris, welke afhankelijk is van de ervaring die je meebrengt!

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Zin en enthousiast om aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan.
Neem contact op met Stephanie van Knippenberg, Recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06-15544339.

Natuurlijk kun je ook direct solliciteren. We nodigen je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep