Polikliniek assistent, gynaecologie

Jouw functie

Van het voorbereiden van spreekuren tot het geruststellen van patiënten en het soepel afhandelen van de administratie. Jij zorgt ervoor dat alles moeiteloos verloopt. Maar dat is nog niet alles! Je assisteert ook bij poliklinische ingrepen en biedt ondersteuning aan verloskundigen tijdens hun spreekuren. Kortom, een veelzijdige rol waarin jij elke dag een glimlach op het gezicht van onze patiënten brengt!

Wat breng je mee?

Met jouw sociale vaardigheden, geduld en tact, ben je een ware aanwinst voor ons team. Flexibel, zelfstandig en communicatief vaardig - jij draait je hand niet om voor nieuwe uitdagingen. Er is geen computersysteem waar jij niet mee overweg kunt en je staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen. Een MBO-opleiding tot doktersassistent is jouw basis, en je hebt bij voorkeur affiniteit in de gynaecologie/obstetrie. Klaar om jouw talenten te laten schitteren in deze veelzijdige rol?

Wat bieden we je?

  • Het betreft een baan voor 32 uur per week.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 35 (€ 2.279 - €3.276 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Zin gekregen om aan de slag te gaan als Polikliniek assistent, gynaecologie en wil je eerst nog meer informatie?
Neem dan contact op met Danielle Cremers afdelingsmanager, telefoon 040-2864095 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren, voor donderdag 18 april 2024, via onderstaande sollicitatiebutton! 

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep