Logopedist

Jouw functie

Je komt terecht in een vakgroep waar persoonlijke aandacht voor de cliënt en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De vakgroep bestaat uit drie logopedisten, waarvan één de organisatie zal verlaten.

Binnen Anna Ouderenzorg heb je te maken met complexe, meervoudige casuïstiek. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt kwetsbare ouderen op gebied van afasie, dysartrie, dysfagie en cognitieve communicatiestoornissen. Je geeft voorlichting en advies aan cliënten, familieleden en zorg. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinaire overleggen. Je verzorgt klinische lessen en neemt deel aan overlegvormen, werkgroepen en commissies.

Je bent werkzaam op verschillende afdelingen zoals o.a. Centrum voor Herstel en Revalidatie (geriatrische revalidatie), Dagbehandeling, Hospice, PG en Somatiek. Via het Geriatrisch Expertise Centrum (GEC) behandel je ook cliënten in de 1e lijn (aan huis).

Je werkt binnen een multidisciplinair team waar verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn: diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, psychologie, Specialist ouderen geneeskunde en geestelijk verzorger. Ons team wordt daarnaast ondersteund door een praktijkassistente. 

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding logopedie. Daarnaast ben je geregistreerd in het basisregister/kwaliteitsregister paramedici. Je hebt kennis en ervaring of aantoonbare affiniteit met de ouderenzorg. (Stage)ervaring met het behandelen van neurologische logopedische stoornissen is een must.

We zoeken een collega die zelfstandig, hulpvaardig en integer is en daarnaast ook beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt het vermogen om de cliënten te stimuleren en te activeren. Je bent goed in multidisciplinair samenwerken. Tevens heb je een heldere visie op kwaliteit en de ontwikkelingen binnen de logopedie.

Daarnaast ben je assertief, ondernemend en transparant in je communicatie en samenwerking met je directe collega’s van de vakgroep. Je zoekt naar afstemming en sluit je werkwijze, behandeling en begeleiding aan bij de visie van de vakgroep en Anna Ouderenzorg.

Ten slotte zijn flexibiliteit en stressbehendigheid van belang. Dat wil zeggen dat je over het talent beschikt om zaken goed in te schatten en je planning in orde te maken, goed te inventariseren en aan de slag te gaan.

In verband met werkzaamheden in de 1e lijn is het noodzakelijk dat je beschikt over een rijbewijs en een eigen auto.

Wat bieden we je?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en deskundige logopedist.
In eerste instantie wordt een contract voor bepaalde tijd aangeboden met de intentie tot het omzetten naar een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

De ontstane vacatureruimte betreft totaal 20 uur. Startdatum in overleg.  

Marktconform Salaris
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 55 (min. €3.418,- max. € 4.906,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Peter van Heesch
(manager behandeldienst) telefoonnummer 06-52134476 of met Nathasja Vercauteren (logopedist) telefoonnummer 088 567 77 26. Stephanie van Knippenberg, recruiter,  telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via onze sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Peter van Heesch.
Wij zullen in overleg een eventueel eerste gesprek met je plannen.


Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep