Teamcoördinator Nacht

Jouw functie

Of het nou gaat om een luisterend oor of hulp bij de verzorging, jij begrijpt wat de bewoner of je team nodig heeft. Het overzicht behouden en rust creëren in het team is iets wat je vanuit nature bezit.
Bewoners en collega’s kunnen bij jou terecht met vraagstukken en knelpunten. Want het welzijn in de gaten houden en zorgen voor een gezellig thuis, dat is jouw doel en missie.

Binnen deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en ondersteun jij tijdens de nachtdienst. Door je proactieve houding weet je goed te handelen bij onrust en onbegrepen gedrag.

Wat ga je doen?
Je bent alert op allerlei zaken om de nacht zo rustig mogelijk door te komen. Hiernaast coördineer je alle werkzaamheden van jouw team en fungeer je als een centrale spil voor het team en de manager. Je signaleert en adviseert over nodige randvoorwaarden en opleidingsbehoeften binnen jouw team. In jouw functie verwachten wij dat je mee denkt aan het nog effectiever en efficiënter inzetten van de nachtdienst/nachtzorg. Daarbij zorg jij voor een juiste verbinding tussen de teams van de dag en de nacht.

Jouw werkdagen vliegen voorbij
Zo kun je jouw dienst bijvoorbeeld starten met het (digitaal) aansluiten bij een multidisciplinair overleg en werk je vervolgens in de nachtzorg. Je kent de mogelijkheden binnen de zorg en weet dat de inzet van medewerkers en het gebruik van innovatieve zorgtechnieken, zoals virtuele domotica, elkaar versterken. Dit draag je uit in je eigen team, maar ook in de verschillende overleggen waarin jij “de nacht” vertegenwoordigt. Vanuit jouw overstijgende visie weet je te communiceren op diverse niveaus binnen en buiten de organisatie.

Wat breng je mee?

Jij staat stevig in je schoenen en weet je hoofd koel te houden in allerlei situaties. Jij blijft rustig en herkent vroegtijdig signalen bij bewoners, medewerkers en collega’s.
Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om met je collega’s op één lijn te zitten in het begeleiden van de bewoners. Jij hebt oog voor hoe je collega’s daarmee omgaan en welke coaching zij van jou nodig hebben om zeker en gelukkig in hun werk te staan.

Jij hebt mbo niveau 4 afgerond en bent iemand met passie voor het vak!

Wat bieden we je?

Als teamcoördinator in de nacht ga jij aan de slag op locatie Berk (PG).
Het gaat hierbij om 28 uur in de week.
Als coördinator voel je je onderdeel van het team en stel je jezelf ook flexibel op qua werkdagen en tijden. Je bent dan ook bereid om in de weekenden en op feestdagen te werken.

Marktconform salaris
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 45. (min. € 2.783,– max. € 3.454,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem 
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Voor informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Stephanie van Knippenberg, Recruiter, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren vóór 30 mei 2024 via onze de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Veroni Haans. 

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep