Business controller Sport & Bewegen en Snijdend

Jouw functie

Je werkt op onze afdeling Planning & Control. Jij bent werkzaam in het team van business controllers, bestaande uit 8 collega’s. Iedere business controller is gekoppeld aan een eigen cluster of dienst binnen het Anna Ziekenhuis, Anna Ouderenzorg of Anna TopSupport en adviseert en ondersteunt het management daarvan. Bij aanvang in deze functie ben je gekoppeld aan de clusters Sport & Bewegen en Snijdend. Dit  cluster omvat de snijdende medisch specialismen van het Anna Ziekenhuis en Anna TopSupport. Het cluster streeft naar het aanbieden van snijdende zorg op een buitengewoon aantrekkelijke en deskundige wijze. Dit cluster is ambitieus en blinkt uit in ondernemerschap.

Anna TopSupport is een sport-medisch expertisecentrum, gericht op zowel topsport als breedtesport en leefstijl. Anna TopSupport kent een bijzondere positie in de topsportzorg in Nederland.

Jij vervult een belangrijke rol in de planning & control cyclus. Je analyseert maandelijks de managementinformatie, waarna je de managers van je clusters adviseert, onder meer op financieel gebied. Op deze manier kan het management de juiste beslissingen nemen in hun bedrijfsvoering.

Daarnaast:

  • Ben je een partner bij het opstellen van de begroting en het realiseren van de ambities uit de jaarplannen.
  • Ondersteun je bij het nemen van financiële beslissingen en opzetten van de financiële paragraaf van business cases.
  • Ondersteun je bij het herkennen van verbeterpotentieel in de exploitatie.

Wat breng je mee?

Jij bent een volwaardig gesprekspartner en een echte adviseur. Je denkt in mogelijkheden en weet deze goed te verwoorden en te onderbouwen. Je bent een verbinder die gemakkelijk samenwerkingen weet aan te gaan. Je bent analytisch sterk en kunt omgaan met BI-tooling. Jij weet hoe je relevante cijfers uit de databronnen kunt krijgen en met behulp van BI en Excel kunt bewerken en presenteren. Je neemt tijdig initiatief en bent in staat zelfstandig te werken.
Je hebt een relevante financiële HBO of WO opleiding. Je hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een financiële adviesrol. Dat mag binnen de zorg zijn, maar dat hoeft zeker niet.

Wij vragen zowel senior als junior business controllers om te solliciteren. Ben je een junior business controller? Dan kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden om je binnen het Anna verder te kunnen ontwikkelen.

Wat bieden we je?

  • Het betreft een leuke baan voor 36 uur per week, waarbij het mogelijk is om deels thuis te werken.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 60 (min. € 3736,- tot max. € 5473,-) op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Voor informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Ronald van der Vleuten, hoofd Planning & Control telefoon 040-286 4009.
Voor vragen betreffende de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren, vóór donderdag 18 april 2024, via de sollicitatiebutton.

De eerste gesprekken staan gepland op 23 april.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep