Welzijnsmedewerker in de nacht

Jouw functie

Als een bewoner onrustig wakker wordt kan het helpen om een praatje te maken en bijvoorbeeld een spelletje te spelen zodat de bewoner daarna weer rustig verder kan slapen. Alles op de bewoner afgestemd en ondersteunend aan het zorgplan.

Je begeleidt vooral op individueel niveau. Jij bent de belangrijke factor die zorgt voor momenten van contact, waarden en plezier, die de bewoner energie geven. Tevens ondersteun je binnen de ADL-zorg

Aangezien jij de persoon bent die de volle aandacht geeft aan de bewoners en de gesprekken voert, heb je een belangrijke signalerende functie. Jij bent hier alert op. Zit een bewoner niet lekker in zijn vel of is deze valgevaarlijk? Jij zorgt dat dit teruggekoppeld wordt aan de juiste personen binnen het team zodat hierop ingespeeld kan worden.
Je hebt dan ook een nauwe samenwerking met het zorgpersoneel, vrijwilligers, stagiaires, activiteitenbegeleiders en huiskamerassistenten. Uiteraard betrek je ook de mantelzorgers.

Wat breng je mee?

Jij bent een echte aanpakker. Iemand die oprechte aandacht voor anderen heeft en de kleine geluksmomentjes ziet.

Verder

  • Ben jij een echte nachtvlinder want 's nachts ben jij op je best.
  • Beschik jij over, minimaal, een diploma MBO niveau 3/4, aangevuld met een module ADL of welzijn.
  • Ben jij in het bezit van een diploma MMZ- 3 of 4 (of gelijkwaardig) en ben jij in staat basiszorg te bieden en medicatie te delen? Ook dan komen wij graag met jou in contact.
  • Ben jij flexibel inzetbaar.

Wat bieden we je?

Een contract van 32 - 36 uur voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd.

Marktconform Salaris
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 2.466,- max. € 3.256,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Zin gekregen om aan de slag te gaan als welzijnsmedewerker, maar wil je nog wat meer informatie? Dat kan!
De koffie staat klaar en we gaan graag een kennismakingsgesprek met je aan.
Neem contact op met onze Recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton!

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep