Medewerker Schoonmaak Ouderenzorg

Jouw functie

Als facilitair medewerker bij Anna Ouderenzorg ben je onderdeel van het team schoonmaak algemeen. Wij zorgen voor de schoonmaak van algemene ruimtes op alle locaties van Anna Ouderenzorg. Je bent onderdeel van de afdeling facilitair. Dit team bestaat uit facilitair medewerkers, algemene dienst, locatiesecretariaat en klantenservice. Met elkaar zorgen we voor een fijne woonomgeving voor de cliënten en werkomgeving voor onze collega's.

Jij zorgt voor een fijne en schone werkomgeving voor de medewerkers en bewoners. Denk aan de pantry, toiletten, kantoren en vergaderruimtes. En je zorgt dat de gangen en entree spik en span zijn. Het schoonmaken en bijvullen van koffiemachines en sanitaire producten is ook één van je taken. Het bestellen en opruimen van deze bestellingen regel je zelf. We zoeken iemand voor onze locatie in Heeze en ook flexibel is om af en toe in Geldrop bij te springen.

Je werkt volgens rooster (maandag t/m vrijdag en incidenteel in het weekend) waarbij de werktijden tussen 8:00 en 13:00 uur zijn. Maandag en dinsdag zijn je vaste werkdagen.

Wat breng je mee?

Je wilt graag iets betekenen voor je collega's en de oudere medemens. Daarnaast ben je sociaal en communicatief vaardig.

  • Het is een pré als je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden in de ouderenzorg. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met microvezel.
  • Je weet precies de balans te vinden tussen afstand bewaren en betrokkenheid tonen.
  • Je geeft de cliënt het thuis gevoel, bent gastvrij en inlevend.
  • Je bent flexibel, nauwkeurig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we je?

Het betreft een functie voor 10 - 15 uur in de week. Salariëring vindt plaats conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 15 (min. € 2.156,- max. € 2.616,- bruto o.b.v. 36 uur per maand). 

Je krijgt alle ruimte om te leren en door te groeien. En om jouw mening te geven over onze zorg. We doen er immers alles aan om die beter te maken. Net zoals we alles doen voor een positieve werksfeer. Want als jij plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar onze bewoners.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Zin gekregen om aan de slag te gaan als medewerker schoonmaak en wil je eerst nog meer informatie?
Neem dan contact op met Lieke van den Eijnden telefoon 06 - 82043402 of met Stephanie van Knippenberg, Recruiter,  06 - 15544339.

Spreekt deze vacature je aan?  App, bel, mail, kom binnenlopen of solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton! 

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep