Junior verpleegkundige AnnaFlex

Jouw functie

Gefeliciteerd met het behalen van jouw mbo- of hbo-diploma als verpleegkundige! Klaar voor jouw eerste echte baan? Bij Anna Zorggroep heten we je van harte welkom binnen ons Flexbureau.

Binnen ons Flexbureau word je minimaal een half jaar gedetacheerd naar een afdeling waar je goed wordt ingewerkt. Uiteraard word je meegenomen in het rooster van het team. Veel van onze afdelingen maken gebruik van zelfroosteren. Na deze periode word je overgeplaatst naar een volgende afdeling waar je opnieuw wordt ingewerkt en wordt meegenomen in het rooster. Dit proces biedt een goede basis voor je ontwikkeling als verpleegkundige en helpt je te ontdekken waar je passie, ambitie en voorkeur liggen voor verdere groei in dit vakgebied.

Wat ga je doen?
Jij bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het volledige verpleegproces, van opname tot ontslag. Je begeleidt niet alleen de patiënten, maar ook hun familie en naasten. Met jouw expertise voer je verpleegtechnische handelingen uit en draag je bij aan de verbetering van de zorgkwaliteit. Bovendien regisseer je jouw eigen ontwikkeling. Dit doe je door het stellen van leerdoelen, kennisuitwisseling met collega's en het bijwonen van trainingen via Good Habitz.

Wat breng je mee?

  • Mbo of Hbo verpleegkundige diploma – Check!
  • BIG registratie – Geen zorgen, die heb jij op zak!
  • Een flinke dosis zelfvertrouwen – Jouw eerste baan is binnen handbereik!

Wat bieden we je?

  • Een mega leuke startersfunctie via ons Flexbureau voor 32-36 uur per week.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 45 (min € 2.832 – max € 3.824 bruto op basis van een fulltime dienstverband). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Heb je vragen over het werken als junior verpleegkundige binnen ons Flexbureau? Neem dan contact op met Pleunie van Kruijsdijk, coördinator AnnaFlex, bereikbaar via telefoonnummer: 040-2864740.

Natuurlijk ben je altijd welkom om langs te komen voor een kopje koffie, zodat we direct de vacature met je door kunnen nemen. Uiteraard willen wij deze afspraak graag met je plannen zodat we alle tijd voor je kunnen maken. We kunnen dan ook direct kijken of we een meeloopdag voor je in kunnen plannen op één van onze afdelingen.

Ben je direct enthousiast? Wat leuk!
Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Pleunie.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure verwijzen wij je graag naar onze corporate recruiter Sabine, bereikbaar via telefoonnummer 06-11652357.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep