Basisarts Ouderengeneeskunde/ Specialist ouderengeneeskunde

Jouw functie

Het geriatrie expertise centrum (GEC) van Anna Ouderenzorg bestaat uit 6 specialisten ouderengeneeskunde en verschillende behandelaren, zoals een diëtist, ergotherapeut, geriatrie-fysiotherapeut, logopedist, GZ-psycholoog en geestelijk verzorger. Het GEC is intramuraal werkzaam en in toenemende mate extramuraal. Als basisarts/specialist ouderengeneeskunde verricht je individuele consulten in de eerste lijn en participeer je in gestructureerde samenwerkingsverbanden met huisartsen. Kortom een dynamische rol waarin je midden in de organisatie staat.
 

Wat breng je mee?

Hoe ziet jou dag eruit?
Als basisarts/ specialist ouderengeneeskunde voer je de regie over de uitvoering van het multidisciplinaire zorgplan en het medisch behandelplan.

Samen met je collega’s lever je zorg en behandeling aan ouderen in het verpleeghuis. Jouw focus ligt op het medisch onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van cliënten met een complexe, samengestelde zorgvraag. Je levert daarnaast een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de ketenzorg, samen met collega’s van medische en paramedische disciplines.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en deskundige collega, met passie voor het vak, die zich graag verder wil ontwikkelen. Je hebt de opleiding tot basisarts afgerond en je hebt affiniteit met ouderengeneeskunde. Als specialist ouderengeneeskunde heb je tevens de specialisatie ouderengeneeskunde.  Daarnaast ben je een groot voorstander van verandering en vernieuwing in de zorg op het gebied van ouderengeneeskunde.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Je bent bereid tot het draaien van bereikbaarheidsdiensten onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde.

Wat bieden we je?

Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, waaronder de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Je krijgt ervaring in het behandelaarschap van verpleeghuispatiënten en komt in aanraking met alle facetten van de geneeskunde.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
De functie van basisarts is ingeschaald in salarisschaal 65 (min. € 4.726,- max. € 6.583,- bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). De functie van specialiast ouderengeneeskunde is ingeschaald in salarisschaal 75 (min. € 6.260– max. € 9.256 bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. 

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Renate Smink, specialist ouderengeneeskunde, telefoon 088 – 567 77 39 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onze onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Renate Smink.

Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep