Afdelingsmanager Inkoop

Jouw functie

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, in stand houden en uitvoeren van het inkoopbeleid en de implementatie daarvan. Daarbij zorg je voor een duidelijke strategische positionering en profilering van de afdeling zowel binnen de Zorggroep als bij haar samenwerkingspartners.  Je geeft integraal leiding aan alle processen die als doel hebben producten en diensten onder optimale condities te verwerven. Je bent nauw betrokken bij alle strategische inkooptrajecten.

Daarnaast adviseer je gevraagd en ongevraagd de Raad van Bestuur, managers en andere leidinggevenden over alle onderwerpen binnen het beleidsterrein van inkoop. Naast het opstellen van begrotingsvoorstellen van je afdeling, beheer en stuur je het vastgestelde budget.

Je geeft direct leiding aan een  team van 7 collega’s. Je doet dit op een coachende manier zodat je bijdraagt aan een optimaal werkklimaat.

Daarnaast werk je mee als inkoper en ben je verantwoordelijk voor MICT. De afdeling MICT binnen het Anna is een dynamische afdeling die zorgt voor de schakel tussen ICT en patiëntenzorg. De afdeling bestaat uit drie kolommen: Operations, Applicatie en Informatiemanagement en Medische Techniek. Ze zijn verantwoordelijk voor het instant houden van de IT infrastructuur, de dienstverlening van de afdeling MICT (servicedesk) en het technisch applicatiebeheer van het ziekenhuis.
Jouw verantwoordelijkheid is gericht op de inkoopactiviteiten bestellen, bewaken en de nazorg daarvan. Tevens zorg je ervoor dat (eind) gebruikers de inkoopapplicatie effectief kunnen benutten.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding; bij voorkeur aangevuld met NEVI 1/NEVI 2.
  • Je hebt relevante management ervaring opgedaan; bij voorkeur binnen een inkoopomgeving.

Daarnaast

  • Weet je medewerkers te enthousiasmeren.
  • Weet je te overtuigen.
  • Ben je een echte verbinder.
  • Ben je initiatiefrijk en besluitvaardig.
  • Kun je goed analyseren.
  • Ben je gericht op strategische samenwerking; onderhouden van relaties/netwerk.
  • Kun je op een creatieve wijze anticiperen op weerstand bij tegengestelde belangen en politieke verhoudingen.

Wat bieden we je?

Wij bieden je een uitdagende baan voor 36 uur per week.

Salariëring vindt plaats conform de cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 70 (min. €5.093,- en max. €7.531,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Heb jij interesse gekregen om aan de slag te gaan als afdelingshoofd inkoop maar wil je liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Edith Arendsen, hoofd facilitair bedrijf, bereikbaar via telefoonnummer 06-46603646. Voor vragen m.b.t. de procedure kun je contact opnemen met Stephanie van Knippenberg, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton! Je motivatiebrief mag je richten aan Edith Arendsen

De eerste gesprekken worden in overleg met jou gepland.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep