Welzijnsmedewerker

Jouw functie

De twinkeling in de ogen van een bewoner, daar ga jij voor!
Als welzijnsmedewerker maak jij een goede dagindeling voor de bewoner met echte aandacht en zorg. Je ondersteunt hen bij allerlei dagelijkse bezigheden zoals eten en drinken maar ook een wandelling of een spelletje hoort hierbij. Wil de bewoner wat langer badderen en snoezelen, dan regel jij dit voor de bewoner. Alles op de bewoner afgestemd en ondersteunend aan het zorgplan.

Je begeleidt niet alleen op individueel niveau maar ook op groepsniveau. Op een ondernemende en creatieve manier plan jij activiteiten. Jij bent de belangrijke factor die zorgt voor momenten van contact, waarden en plezier, die de bewoner energie geven.

Aangezien jij de persoon bent die de volle aandacht geeft aan de bewoners en de gesprekken voert heb je een belangrijke signalerende functie. Jij bent hier alert op. Zit een bewoner niet lekker in zijn vel of is deze valgevaarlijk? Jij zorgt dat dit teruggekoppeld wordt aan de juiste personen binnen het team zodat hierop ingespeeld kan worden.
Je hebt dan ook een nauwe samenwerking met het zorgpersoneel, vrijwilligers, stagiaires, activiteitenbegeleiders, huiskamerassistentes. Uiteraard betrek je ook de mantelzorgers.

Wat breng je mee?

Jij bent een teamplayer en een echte aanpakker. Iemand die oprechte aandacht voor anderen heeft en de kleine geluksmomentjes ziet.
Jij bent dan ook de persoon die een glimlach brengt maar ook kan ontvangen.

Verder

  • Beschik jij over minimaal een diploma Zorg en Welzijn (niveau 2) of vergelijkbaar.
  • Ben jij in het bezit van een diploma MMZ- 3 of 4 (of gelijkwaardig) en ben jij in staat basiszorg te bieden? Ook dan komen wij graag met jou in contact.
  • Ben jij flexibel inzetbaar.
  • Ben je in het bezit van een ADL-certificaat, of je bent bereid deze te behalen.

Wat bieden we je?

In de functie van welzijnsmedewerker kennen wij verschillende functieniveaus met de daarbij behorende taken. In een persoonlijk gesprek kijken wij naar de mogelijkheden, houden we rekening met wat voor jou het best pasbaar is en bespreken wij ook het aantal uren. 
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?

Zin gekregen om aan de slag te gaan als welzijnsmedewerker, maar wil je nog wat meer informatie? Dat kan!
De koffie staat klaar en we gaan graag een kennismakingsgesprek met je aan.
Neem contact op met onze Recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton!

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep