Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen


Jouw functie

Je reinigt, desinfecteert, verpakt, distribueert en beheert  reusable medische hulpmiddelen. Bij het reinigen en desinfecteren van de scopen doorloop je voor het hele proces, inclusief de logistiek.

Het team
Je gaat werken binnen team CSA, een fijne werkplek met een gevarieerd, enthousiast team. Binnen ons team staan wij voor een fijne werksfeer en aandacht voor elkaar. Daarnaast werken wij met de modernste apparatuur.


Wat breng je mee?

  • Je bent gediplomeerd Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen (MBO 3).
  • Een goede lichamelijke conditie, vanwege het soms langdurig staan en tillen van zwaar instrumentarium.


Wat bieden we je?

Wij bieden je een uitdagende baan voor 32-36 uurper week. Ben je op zoek naar een parttime baan? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 35 (min. € 2.279,- max. € 3.276,- per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden daarnaast al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!


Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Zin gekregen om bij ons aan de slag te gaan als medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen, maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Sjaan Ketelaars, teamleider CSA, telefoon 040-286 4119 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? 
Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren  via de sollicitatiebutton! Je motivatiebrief mag je richten aan Sjaan Ketelaars.

Gesprekken plannen we graag in goed overleg met jou.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep