Eerst Verantwoordelijke Verzorgende EVV'er (in opleiding)


Jouw functie

Als eerst verantwoordelijke heb je een afwisselend takenpakket. Naast je uitvoerende taken in de persoonlijke verzorging van bewoners, ben je verantwoordelijk voor het cliëntdossier maar ook het opstellen en evalueren van het zorgplan. Tevens voer je verpleegtechnische handelingen uit en signaleer je de gezondheidstoestand van de bewoners.

Wat maakt deze functie dan zo uitdagend?
Je bent de vaste contactpersoon van een aantal bewoners en hun familieleden. Je stemt af welke zorg wij kunnen bieden, passend bij de wensen van de bewoners. Daarbij houden zij zelf zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven.

Je stelt de bewoner centraal door oprechte en persoonsgerichte aandacht te geven. Daarbij bied je de zorg en ondersteuning die bijdraagt aan de kwaliteit van zijn of haar leven. Jij zorgt voor een goede afstemming van de door jou gemaakte zorgafspraken met mantelzorgers, collega’s en andere disciplines. Zo regel je ook het multidisciplinair overleg. Je bewaakt en bevordert de kwaliteit en continuïteit van de zorg. Door jouw empathie, bevlogenheid, kennis en kunde straal je vertrouwen uit en heb je ook het vertrouwen van onze bewoners en familieleden/mantelzorgers.

Je werkt in een klein team waar ook een teamleider en planner onderdeel van uitmaken.
Naast dat je veel tijd hebt om aandacht te geven aan jouw bewoners, heb je ruimte om mee te denken over de zorg en vind je het leuk om je collega’s te coachen.


Wat breng je mee?

  • Je bent een enthousiaste kandidaat met een groot empathisch vermogen.
  • Je beschikt over een goede dosis humor wat resulteert in o.a. een BIG SMILE bij onze bewoners.
  • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3).
  • Je bent opgeleid tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende of bent bereid dit te behalen.
  • Je kunt goed overweg met de computer en rapportagesystemen.
  • Je bent een echte teamplayer. Je draagt de zorg voor onze bewoners dan ook echt samen met je team!


Wat bieden we je?

Je gaat aan de slag op één van de locaties binnen Anna Ouderenzorg (Geldrop/Heeze)

  • Psychogeriatrie (PG)
  • Somatiek
  • Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR)

Heb je een voorkeur? Dan horen we dat uiteraard graag!
Het aantal uren is bespreekbaar.

Ben jij al EVV'er/ Persoonlijk begeleider?
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 40 (min. € 2.695,- max. € 3.502,- bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wil je met de opleiding starten tot EVV'er/ Persoonlijk begeleider? Dan zal er in een persoonlijk gesprek aangegeven worden hoe de salariëring er precies uit komt te zien.

Uiteraard bieden we je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. We bieden volop gelegenheid tot (bij)scholing, verdieping en verbreding.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.


Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Zin gekregen om aan de slag te gaan als Persoonlijk Begeleider (in opleiding) en wil je eerst nog meer informatie?
Neem dan contact op met Stephanie van Knippenberg, Recruiter, telefoon 06 - 15544339

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton! 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep