SEH arts


Jouw functie

Als SEH arts zie je binnen het Anna Ziekenhuis alle SEH patiënten zelf. Je kunt daarbij rekenen op een actief en hecht team dat al jaren intensief samenwerkt. Met zo’n 50 collega’s zorg je dat de SEH 24/7 bezet is. De overige medisch specialisten van het Anna Ziekenhuis en de huisartsen van de Centrale Huisartsen Post ken je goed. Hierdoor kan je hen eenvoudig inschakelen als dat nodig is.

Werkdruk positief beoordeeld
De spoedeisende hulp van het Anna Ziekenhuis ontvangt per jaar gemiddeld 12.000 patiënten met een grote diversiteit aan acute zorgvragen. We hebben meegedaan aan een landelijk onderzoek naar de psycho sociale arbeidsbelasting op onze SEH. Daar kwamen we als één van dé beste uit de bus op het gebied van werkdruk. Dat heeft alles te maken met ons bevlogen en betrokken team. Het huidige team bestaat uit 2 SEH-artsen KNMG, 1 arts SEH, een jonge groep van gemiddeld 13 enthousiaste ANIOS, gemiddeld 4 AIOS huisarts geneeskunde, coassistenten en zo’n 25 SEH verpleegkundigen.

SEH een kernpositie in ons ziekenhuis
Als SEH arts bij het Anna ben je natuurlijk gek op de dynamiek en actie die bij je vak horen. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en bewaking van de medische zorg op de SEH die bestaat uit 7 behandelkamers (incl. acute kamer), een triagekamer en een bucky kamer. Naast het leveren van directe patiëntenzorg aan alle patiënten op de SEH ben je onderwijzer, je begeleidt en superviseert het team. Samen met het SEH team ben je continue bezig de afdeling nog beter te maken. Hierdoor zorg je dat de SEH een kernpositie inneemt binnen ons ziekenhuis.


Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste en communicatief sterke gecertificeerde SEH arts. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring over te brengen en doet als vanzelfsprekend aan training on the job! Je kunt zelf ook deelnemen aan een maandelijks scholingsprogramma. Gedrevenheid, betrokkenheid en klantgerichtheid zijn sleutelwoorden die goed aansluiten op jouw persoonlijkheid.


Wat bieden we je?

Het aantal uren bespreken wij graag in overleg met jou. Salariëring vindt plaats conform CAO AMS. Dit betekent een maximum salaris van € 14.219,-

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!


Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Wij gaan graag met je in gesprek! Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Eefje Eggels, SEH-arts, telefoon 040-286 4834 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je direct aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de solliciteer button. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Eefje Eggels.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep