ANIOS SEH/HAP


Jouw functie

Je werkt als arts-assistent (ANIOS) op onze Spoedeisende Hulp (SEH) en de huisartsenpost (HAP) locatie Anna Ziekenhuis.

De SEH van het Anna Ziekenhuis ontvangt per jaar gemiddeld 12.000 patiënten met een grote diversiteit aan acute zorgvragen. De afdeling bestaat uit 7 behandelkamers (incl. acute kamer), een triagekamer en een bucky kamer.

Je bent dagelijks bezig met onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van patiënten op de SEH. In de weekenden ben je tevens hét aanspreekpunt voor patiënten met een hulpvraag op alle klinische afdelingen. Door de diensten die je op de HAP gaat werken ga je de genoemde 2e lijns zorg tevens combineren met 1e lijns zorg. Je zult onder verantwoordelijkheid van de huisarts patiënten zien en behandelen en zo nodig insturen naar de SEH.

Kortom, een verantwoordelijke job waar je in korte tijd veel leert!

Het huidige team bestaat uit 2 SEH-artsen, 1 arts-SEH, een jonge groep van 13 enthousiaste ANIOS, 3-6 HAIOS, coassistenten en circa 30 SEH verpleegkundigen.

Ons ziekenhuis participeert in de opleiding tot basisarts en huisarts in samenwerking met de Universiteit van Maastricht. Een dienstverband als ANIOS biedt je (onder bepaalde voorwaarden) vrijstelling voor de poortstage in de opleiding tot huisarts, mocht je hiertoe in de toekomst besluiten.


Wat breng je mee?

Weet je nog niet welke specialisatie bij jou past, dan hebben wij voor jou de uitgelezen baan. Deze functie bied je een brede oriëntatie binnen een algemeen ziekenhuis en de huisartsenpost. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen als ANIOS in o.a. spoedeisende geneeskunde, huisartsengeneeskunde, chirurgie, orthopedie, interne geneeskunde, longziekten, cardiologie en neurologie.

Speciaal voor de functie ANIOS is een loopbaanpad ontwikkeld. Dit betekent concreet het volgende:

  • Supervisie door de aanwezige specialisten.
  • Het volgen van de cursus TTPA, alsmede ALS training in huis, cursus communicatie rondom donatie, e-learning kindermishandeling en een kapstage.


Wat bieden we je?

  • Het betreft een baan voor 32 tot 36 uur per week.
  • De startdatum van het contract bepalen we graag in overleg met jou. Bij voorkeur kun je zo spoedig mogelijk starten.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 65 (€ 4.457 - € 6.716 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.


Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de solliciteer button. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Eefje Eggels.

De eerste selectiegesprekken worden in overleg ingepland.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep