Service Technicus / meet- en regeltechnisch specialist


Jouw functie

Wat is er nou mooier om te mogen werken met diverse complexe installaties zoals in het ziekenhuis? Ook jij bent een belangrijke schakel in het beter maken van onze patiënten of een prettige leefsfeer creëren voor onze bewoners.

In het Anna Ziekenhuis en bij onze 4 locaties van Anna Ouderenzorg kan een storing grote gevolgen hebben. We zoeken daarom een betrokken en enthousiaste nieuwe collega die meet- en regeltechnisch specialist is. Je krijgt te maken met complexe werkzaamheden, lastige storingen en grote locaties. Schrik je hier niet van en vind je het juist leuk om problemen en storingen te vinden en op te lossen aan gebouw gebonden en elektrische (klimaat) installaties? Dan ben jij geschikt!

Jouw taken:
Dankzij jouw kennis en knowhow worden onze installaties niet alleen in stand gehouden, maar continu verbeterd. Nieuwe installaties worden in gebruik genomen en storingen opgelost. 
Denk hierbij aan het inregelen en monitoren van klimaat- en ventilatiesystemen, energiebeheersystemen en andere essentiële technische systemen zoals bijvoorbeeld voor de operatiekamers.

Jij kunt worden opgeroepen voor uiteenlopende installaties. Bij een storing of calamiteit zorg je dat vitale installaties zo snel mogelijk weer beschikbaar zijn. Als het op locatie kan en jij er nu toch bent, voer je gelijk wat klein onderhoud uit. Uiteraard adviseer je over eventuele beperkingen en herstelwerkzaamheden.


Wat breng je mee?

Je hebt met verschillende partijen contact. Daarom heb jij goede communicatieve vaardigheden. Omdat storingen niet te plannen zijn ben jij iemand die flexibel is. Jij bent niet bang voor een uitdaging. Je beschikt over een MBO-diploma (niveau 3 of 4) op het gebied van elektrotechniek, mechatronica, energietechniek, werktuigbouwkunde of besturingstechniek. Je hebt kennis van zwakstroomtechniek en werktuigbouw. Daarnaast heb je ervaring op het gebied van meet- en regeltechniek en van klimaatinstallaties.
Kortom je bent een technische “knappe kop” met een pragmatische aanpak.

Verder

  • Wil je graag werken binnen de vitale sector.
  • Vind je het belangrijk om goede kwaliteit te leveren.
  • Durf je zelfstandig beslissingen te nemen.
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs (B).
  • Ben je net afgestudeerd en heb je nog geen werkervaring? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.


Wat bieden we je?

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team voor 36 uur per week.

Marktconform salaris
Salariëring vindt plaats volgens de Cao ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 45 (min. € 2.982,- en max. € 4.015,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Samen met je collega’s van het team Techniek en Beheer, afdeling Service Technici, draai je mee in een jaarlijks rooster van storingsdiensten voor het Anna Ziekenhuis en de 4 woonzorglocaties van Anna Ouderenzorg.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.


Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Stephanie van Knippenberg, Recruiter, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton! 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep