Wij zijn op zoek naar enthousiaste en leergierige kandidaten voor de opleiding Verzorgende IG 

 BBL- opleiding Verzorgende IG.


Jouw functie

Sommige mensen kunnen door ouderdom, lichamelijke aandoeningen of ziekte niet meer alles zelf. Als verzorgende IG ben je voor deze mensen een onmisbare steun. Je helpt cliënten waar nodig op praktisch en persoonlijk gebied, waaronder ook de persoonlijke verzorging en verpleegtechnische handelingen. Je bent daarbij altijd gericht op het welzijn van de cliënten.

Op het Summa College Eindhoven volg je theorie- en vaardigheidsonderwijs. In de praktijk leer je als verzorgende IG op de verschillende afdelingen binnen Anna Ouderenzorg het geleerde toe te passen. Je wordt gedurende je opleiding begeleid door coördinerende werkbegeleiders om jezelf te ontwikkelen tot verzorgende IG.


Wat breng je mee?

Ben jij die enthousiaste en leergierige kandidaat die wil uitgroeien tot een medewerker van Anna Ouderenzorg? Kun jij door je bijzondere betrokkenheid en je liefde voor het vak de kwaliteit leveren waar Anna Ouderenzorg voor staat?

De toelatingseisen voor de opleiding zijn:

  • Een VMBO-diploma Kader, Gemengd of Theoretisch, of
  • een MBO-diploma op minimaal niveau 2, of
  • een VBO-diploma, met minimaal 2 vakken op C-niveau, waaronder Nederlands, of
  • een overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO.

Heb je al een diploma in zorg en welzijn dan kun je in aanmerking komen voor vrijstellingen van examens en/of modules.


Wat bieden we je?

Wij bieden je een leuke BBL werkplek aan waarbij je ervaring op kunt doen in de zorg. Een leuk en leerzaam kijkje binnen Anna Zorggroep waar je misschien wel de baan voor de toekomst aan over houdt.


Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Marlèn Louwers.

Om in dienst te treden bij Anna Ouderenzorg, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep