Jij bent iemand die goed om kan gaan met ouderen en jij vindt plezier in schoonmaken. Dan kan het niet missen, deze functie is de perfecte combinatie voor jou!

Facilitair medewerker 


Jouw functie

Jij maakt de appartementen van de bewoners, de algemene ruimtes (zoals huiskamers en toiletten) en de kantoren van medewerkers schoon. Misschien zijn er wel bewoners die het leuk vinden jou daarbij een handje te helpen?

Je vindt het dan ook leuk om af en toe tijd te nemen voor een praatje, maar vooral de leefomgeving aangenaam te maken voor de bewoners. Van nature ben je een opgeruimd type en vind je het heerlijk als alles weer spik en span is. Geen enkele bacterie krijgt dan ook een kans bij jou!

Geweldig toch dat je op zo een manier iets kan betekenen voor de ouderen?!


Wat breng je mee?

  • Je wilt graag iets betekenen voor de oudere medemens.
  • Het is een pré als je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden in de ouderenzorg. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met microvezel.
  • Je weet precies de balans te vinden tussen afstand bewaren en betrokkenheid tonen.
  • Je geeft de cliënt het thuis gevoel, bent gastvrij en inlevend.
  • Je bent flexibel, nauwkeurig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Wat bieden we je?

Het betreft een functie voor 20 – 25 uur in de week.

Marktconform salaris
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 15 (min. €2.156,- max. € 2.616,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.


Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Heb je vragen of wil je een dagje meelopen? Neem dan contact op met onze recruiter Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton.

Om in dienst te treden bij Anna Ouderenzorg, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep