Operatieassistent


Jouw functie

Als operatieassistent in het Anna werk je nauw samen in een multidisciplinair team om onze patiënten veilig hun operatie te laten ondergaan. Wij opereren met name veel voorkomende aandoeningen van verschillende disciplines. Ons ziekenhuis beschikt over 7 operatiekamers die voldoen aan alle kwaliteitseisen. Dagelijks staan tussen de 60 en 70 medewerkers en specialisten op de OK klaar om de operaties goed te laten verlopen.

Als operatieassistent maak jij onderdeel uit van dit team. Je werkt in een operatieteam op grond van eigen deskundigheid, als omloop en instrumenterende, en je verricht onder verantwoordelijkheid van de snijdend specialist medisch ondersteunende werkzaamheden, als assisterende.


Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van een diploma NVZ Operatieassistent. Als je daarnaast ook accuraat, stressbestendig en flexibel bent en graag in teamverband werkt, dan is het plaatje helemaal compleet.


Wat bieden we je?

Wij zoeken een enthousiaste collega. Het aantal uren dat je bij ons komt werken bespreken wij graag in overleg met jou.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 55 (min. € 3.434,- max. € 4.842,- bruto per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling. Wij willen maximaal bijdragen aan de mate van plezier, de voldoening en de zingeving die medewerkers ervaren in het werk.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!


Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Ben je dé kandidaat die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Laat dan je CV en motivatiebrief achter door op de sollicitatiebutton te klikken!

Wil je liever eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Yolanda Dekkers-Bouwman, afdelingshoofd OK, telefoon 040-286 4531 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 06-11652357.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep