IC/CC verpleegkundige in opleiding


Jouw functie

Onze afdeling heeft zowel eerste harthulp, Cardio, medium en high intensive care patiënten, dus je leert alles en wordt erg breed opgeleid. We hebben ook de reanimatiefunctie voor het hele ziekenhuis. Iedere dienst eindigt op onze IC met een evaluatie. Elke dag wordt er tijd gestoken in een leermoment, tijdens de visite, klinisch redeneren of een evaluatiemoment.  Echt heel bijzonder hoeveel tijd en energie onze IC-verpleegkundigen en intensivisten hier in stoppen.

Je verzorgt, verpleegt, observeert en bewaakt je patiënten die bedreigd zijn in vitale functies en veelal intensieve tot zeer intensieve zorg behoeven in complexe en hoogcomplexe verpleegsituaties. Dit gaat in samenspraak met medische specialisten en andere disciplines.

Voorafgaande aan de opleiding Intensive Care Verpleegkundige ga je voorwerken binnen zowel de IC als CCU/Eerste Hart hulp. Daarna start je met de opleiding die je volgt bij het MUMC + Academie (Maastrichts Universitair Medisch Centrum).

De opleiding is ondergebracht in een nieuw samenhangend én flexibel stelsel gebaseerd op EPA’s, flexibele en vernieuwende leerroutes. De opleiding Intensive Care Verpleegkundige volgt op de specialisatie basis acute zorg (BAZ).

De IC-opleiding duurt maximaal 20 maanden en tijdens de opleiding loop je in totaal 6 weken stage op de Intensive Care in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

Onze verpleegafdeling IC/CC heeft 6 bedden voor IC, 3 EHH bedden en 2 bedden voor CC. Het verpleegkundig team bestaat uit o.a. gespecialiseerde IC/CC verpleegkundigen, Physician assistent (io) en verpleegkundigen in opleiding tot IC/CCU.

Kiezen voor de opleiding tot IC/CC-verpleegkundige bij het Anna is kiezen voor een kleinschalige en veilige leeromgeving. Er wordt samengewerkt in een hecht team waarin jouw inbreng en initiatieven welkom zijn. Op onze afdeling IC/CC zijn de lijnen kort; met collega’s én specialisten.

Als zo’n uitdagende baan jou wel aanspreekt, dan is het volgen van een praktijkgerichte opleiding hierin vast iets voor jou!


Wat breng je mee?

Je beschikt over het diploma verpleegkundige (verpleegkundige A, niveau 4 of HBO-V) en je bent geregistreerd in het BIG –register. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige binnen een ziekenhuis (bij voorkeur binnen de afdelingen interne geneeskunde en chirurgie). Daarnaast heb je ervaring als EVV’er.

Je bent een echte teamplayer en herkent jezelf in de kernwaarden persoonlijk en professioneel, vindingrijk en verbindend.


Wat bieden we je?

Wij bieden je een uitdagende werkplek als student aan voor 28 tot 36 uur gemiddeld per week.

Na een positieve evaluatie van je voorwerkperiode start je met de opleiding en krijg je een leer-/arbeidsovereenkomst aangeboden. Inschaling is conform CAO Ziekenhuizen en beleid Anna Ziekenhuis.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling. 

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!


Wie zijn wij?

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Zin gekregen om aan de slag te gaan als IC/CCU verpleegkundige in opleiding, wil je een moment bij ons meekijken of eerst nog graag wat meer informatie? Neem dan contact op met Anja Swinkels, afdelingshoofd, telefoon 040-286 4436/ 4190 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij deze mooie volgende stap als verpleegkundige gaan zetten? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton! Je motivatiebrief mag je richten aan Anja.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep