Als verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van de bewoner, waarbij de zelfredzaamheid zo veel mogelijk wordt gestimuleerd. Wanneer jij bent geweest tover jij een glimlach op het gezicht van de bewoner. Jij begrijpt precies wat de bewoner wil en hoe jij kunt helpen. Jij bent er voor onze bewoners, met echte persoonlijke aandacht en zorg.

Verpleegkundige Ouderenzorg 


Jouw functie

Het contact met de bewoner. Dat is wat jou iedere dag weer energie geeft en het fijne team om je heen natuurlijk. Jouw collega’s kunnen op jou rekenen en jij andersom op hen. Samen leveren jullie de best mogelijke zorg.

naast het uitvoeren van je verpleegkundige taken denk je actief mee over de ontwikkelingen binnen Anna Ouderenzorg. Om een kwaliteitsslag te maken op de afdelingen, zetten we de verpleegkundige zorg in. Je komt met nieuwe ideeën over de inrichting hiervan en je vindt het leuk om te pionieren. Je tilt hiermee de afdeling naar een ander level.

Je verpleegkundige taken zijn onder andere:

  • Het zelfstandig verlenen van (gespecialiseerde) verpleegkundige zorg
  • Het bieden van begeleiding en coachen aan collega's zodat de kwaliteit van zorg voor ouderen verhoogd wordt en veranderingen tijdig worden gesignaleerd.


Wat breng je mee?

Je beschikt over het diploma verpleegkundige (verpleegkundige A, niveau 4 of hbo-V) en bent BIG geregistreerd. Deze theoretische basis vul je aan met ruime werkervaring als verpleegkundige. Je werkt met een hoge mate van zelfstandigheid en beschikt over goede coachende vaardigheden. Je neemt graag het initiatief en je bent ondernemend ingesteld.


Wat bieden we je?

Het betreft een vacature voor 24 - 36 uur gemiddeld per week.
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 45 (min. €3.174,- max. € 3.848,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!


Wie zijn wij?

 

Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna ZiekenhuisAnna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.


Interesse?

Voor informatie over deze functie mag je contact opnemen met onze Recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar!

Om in dienst te treden bij Anna Ouderenzorg, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep