Verzorgende IG - Nachtdiensten


Jouw functie

Je zorgt voor een veilige woonomgeving zodat onze bewoners 's nachts rustig kunnen slapen. Je levert een bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de bewoners. Ook in de nacht hebben onze bewoners aandacht nodig als ze niet kunnen slapen.

De zorg 's nachts bestaat voornamelijk uit geplande en ongeplande zorg, geen nacht is hetzelfde. Soms druk en soms rustig. Elke nacht zijn er andere uitdagingen waarmee je te maken krijgt. jij verzorgd, verpleegd en begeleid onze bewoners vanuit hun wensen en behoeften, zodat zij de nacht schoon en verzorgd kunnen doorbrengen. Je controleert regelmatig of iedereen rustig in bed ligt, zodat alle bewoners de nachtrust krijgen die ze nodig hebben.

Wanneer een bewoner onrustig is, schiet jij te hulp. Dat is soms een uitdaging, want sommige bewoners kunnen zelf niet meer verwoorden waar ze onrustig, boos of verdrietig van worden. Vanuit de warme zorg, liefde en passie voor het vak lukt het jou om hen te kalmeren.

Je werkt met verschillende disciplines samen en stemt op respectvolle wijze af met collega’s en familie. 
Je geeft input voor het zorgplan van de bewoners en signaleert wat er nodig is.

Bij calamiteiten kun je een beroep doen op een dienstdoende verpleegkundige van het verpleegkundig team. 


Wat breng je mee?

 • Jij bent een echte nachtvlinder want 's nachts ben jij op je best.
 • Je weet de rust te bewaren in de nacht.
 • Signaleer je problemen en los je deze op. 
 • Je bent ondernemend, zelfstandig en proactief.
 • Jouw kracht ligt in het cliëntgericht werken en je biedt graag zorg op maat.

Ook als je de opleiding pas hebt afgerond nodigen wij je van harte uit om te reageren. Wij zijn op zoek naar een collega met passie voor het vak. Het aantal uren is bespreekbaar. 


Wat bieden we je?

Je gaat aan de slag op één van de locaties binnen Anna Ouderenzorg (Geldrop/Heeze)

 • Psychogeriatrie (PG)
 • Somatiek
 • Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR)

Heb je een voorkeur? Dan horen we dat uiteraard graag!

Salariëring vindt plaats conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 2.466,- max. € 3.256,- bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Daarnaast bieden wij ook nog:

 • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Dit is online te volgen en je kunt er onbeperkt gebruik van maken. Leren wanneer het jou uitkomt!
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten.

Maar bovenal een gezellig, professioneel team dat voor elkaar klaar staat.


Wie zijn wij?

Anna Ouderenzorg, bestaande uit vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze, is onderdeel van de Anna Zorggroep. Door het gevarieerde aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg voor ouderen speelt Anna Ouderenzorg in op de individuele behoefte van iedere bewoner. Uitgangspunt daarbij is om de zelfstandigheid van bewoners te bewaren en hen zelf de regie te laten behouden.  Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van de oudere mens.

We staan klaar voor onze bewoners op de momenten die ertoe doen. Samen met onze bewoners en op persoonlijke wijze zoeken we naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Anna Ouderenzorg is een flexibele organisatie die zich typeert door korte communicatielijnen, welke ook kenmerkend zijn voor de samenwerking met de collega's van de Anna Zorggroep. 


Interesse?

Voor informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Stephanie van Knippenberg, recruiter, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?

Dan nodigen we je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Stephanie van Knippenberg.

Om in dienst te treden bij Anna Ouderenzorg, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

    
 

© 2024 Anna Zorggroep

 

Onderdelen Anna Zorggroep